RitmÅbo on perkussiivisen tanssin ja elävän musiikin esityssarja. Sarjan kansainvälisiä esityksiä on nähty Turussa vuodesta 2010. RitmÅbo-illat perustuvat artistien kohtaamiseen, eri tanssi- ja musiikkityylien vuoropuheluun, improvisaatioon sekä hetkellisyyteen.

Koe sarjan valovoimaiset tähtivieraat ja iltojen ainutlaatuinen elämyksellinen tunnelma!

"Tanssijoiden ja muusikoiden vuoropuhelu oli kiehtovaa seurattavaa",
Turun Sanomat
LIPUT
Ennakkoliput Tiketti ti 7.5. n. klo 19.00 asti
Oviliput 30/25 e, vain käteismaksutjussilindroos.com
email: jl (at) jussilindroos . com

English Aiemmat esitykset Etusivu / Front page

RITMABO
10-vuotisjuhlaesitys
NEW YORK RHYTHMS

TI 7.5.2019 klo 20 Turku, ovet klo 19.00

RitmÅbo-sarja juhlii kymmenettä juhlavuottaan New Yorkin tunnelmissa. Koe perkussiivisen tanssin ja elävän musiikin täyttämä upea juhlaesitys tiistaina 7. toukokuuta Linnateatterin tunnelmallisessa Teatteriravintolassa! Teatteriravintolan ovet ja baaripalvelut aukeavat tunti ennen esityksen alkua.


LIPUT
Ennakkoliput Tiketti ti 7.5. n. klo 19 asti
Oviliput 30/25 e, vain käteismaksut

www.tiketti.fi sekä myyntipisteet mm. Stockmann ja Turussa levykauppa 8-Raita yliopistonkatu 9a, netti- tai puhelinvarauksella myös R-kioskit

RITMÅBO
NEW YORK RHYTHMS - New Yorkin rytmejä
CORNELL - DUNKEL - HILLE - LINDROOS
TI 7.5.2019 klo 20.00 TURKU, ovet klo 19.00
Linnateatterin Teatteriravintola, Linnankatu 31


kuvat: William Frederking, Maarit Kytöharju ja Olli Sulin

Heather Cornell (New York) rytmisteppi & hiekkatanssi
Manuel Dunkel saksofoni
Sid Hille Rhodes & pieninstrumentit
Jussi Lindroos perkussiivinen tanssi, steppi & laulu


RitmÅbo-sarja juhlii kymmenettä juhlavuottaan New Yorkin tunnelmissa. Koe perkussiivisen tanssin ja elävän musiikin täyttämä upea juhlaesitys toukokuussa!

Kiehtovasti ja sulavasti swengaava steppi- ja hiekkatanssija Heather Cornell soittaa tanssiessaan erilaisten steppikenkien ohella myös hiekkaa, leikitellen taitavasti siitä lähtevien erilaisten äänten kanssa. Cornell on tehnyt yhteistyötä jazzbasistilegenda Ray Brownin, jazzrumpali Lewis Nashin, kehomuusikko Keith Terryn sekä monien mielenkiintoisten jazzin ja maailman musiikin artistien kanssa. Hän toimi yli kaksikymmentä vuotta arvostetun Manhattan Tap konserttisteppiryhmän koreografina ja taiteellisena johtajana sekä teki koreografiat ”The Play what I wrote” komediaan Broadwaylle. Cornell on myös nauhoittanut Making Music Dance albumin yhteistyössä new yorkilaisten flamenco- ja maailmanmuusikoiden kanssa. Dance Magazine on kuvaillut Cornellin koreografioita visuaaliseksi musiikiksi ja steppaajana häntä on kutsuttu ”rytmistepin Oscar Petersoniksi”. Koreografi sekä steppi- ja hiekkatanssija Heather Cornell tunnetaan konserttistepin edelläkävijänä ja hän kutsuu itseään myös fyysiseksi muusikoksi.

Esityksen musiikkivieraina kuullaan korkeatasoisia kotimaisia jazzmuusikoita saksofonisti Manuel Dunkeilia sekä Rhodes-sähköpianisa illassa soittavaa pianisti ja säveltäjä Sid Hilleä. Iltaa isännöi steppiä-, kehomusiikkia ja laulua yhdistävä steppiartisti Jussi Lindroos. Lisämausteena upeaan juhlailtamaan antaa varmasti Linnateatterin teatteriravintolan rouhea tila, jossa voi myös asiaan kuuluvasti nostaa maljan juhlavuoden kunniaksi.


LIPUT
Ennakkoliput Tiketti ti 7.5. n. klo 19 asti:
www.tiketti.fi sekä myyntipisteet mm. Stockmann ja Turussa levykauppa 8-Raita yliopistonkatu 9a, netti- tai puhelinvarauksella myös R-kioskit


Oviliput 30/25 e, vain käteismaksutkuva: William Frederking,

10. JUHLAVUOSI

Perkussiivisen tanssin ja elävän musiikin kansainvälinen RitmÅbo sarja täyttää tänä vuonna täydet kymmenen vuotta. Juhlavuoden ohjelmistoa julkaistaan pian.

RitmÅbo on perkussiivisen tanssin ja elävän musiikin esityssarja. Sarjan kansainvälisiä esityksiä on nähty Turussa vuodesta 2010. RitmÅbo-illat perustuvat artistien kohtaamiseen, eri tanssi- ja musiikkityylien vuoropuheluun, improvisaatioon sekä hetkellisyyteen.

Sarjan toteuttamista on tukemassa Läntinen tanssin aluekeskus.


Esityssarjaa ovat tukemassa:Turun seudun musiikkiopisto


Turku Rhythm We .comAll rights reserved, Kaikki oikeudet pidätetään
Muutokset mahdollisia
Copyright Jussi Lindroos 2009-2019